Moja korpa: Ukupno artikala: (0) Ukupna cijena: ( 0,00 ) Pregledaj korpu

Moja korpa

Ukupno artikala: (0)
Ukupna cijena: 0,00
Pregledaj korpu

Newsletter prijava

Brzi kontakti

Kontakti

ATHOS d.o.o.

Selačka 1

10000 Zagreb


Hrvatska-EU

Telefon: +385 91 218 97 91
Tel/Fax: +385 1 3861-909

 

 

email: info@athos.eu.com

O nama

Predstavljamo vam ATHOS, brand koji postoji od 2010. godine. ATHOS je svoj rad započeo prodajom vrhunskih parfema putem multilevel marketinga, tj. akviziterskom prodajom.

Athos parfemi se proizvode u Italiji u Milanu, centru svjetske mode i centru proizvodnje parfema mnogih najpoznatijih svjetskih proizvođača. Tvornica koja ih proizvodi radi po najvećim svjetskim standardima i posjeduje certifikat o kvalitetu ISO 9001-2000. Naši parfemi su svi napravljeni kao EAU DE PARFUM (a ne kao toaletne vode) što znači da je dugotrajnost na koži i istovjetnost mirisa zagarantovana. Pakovani su u tri veličine bočica i to od 15 ml, 30 ml i 50 ml, u našoj ambalaži kako kupac ne bi plaćao skupu ambalažu koja mu ničemu ne koristi (kada kupujete parfem najveći dio cijene je ambalaža i marka), a kvalitet i miris su originalni. Uz to naši su parfemi u maloj količini kako bi cijena bila pristupačna, pa tako svatko od vas bilo muško ili žena može parfem mijenjati svake sedmice pa čak i svaki dan.

Sa mirisnom ponudom nismo stali samo na parfemima u bočici... Athos je stvorio jedinstveni proizvod koji se pojavljuje prvi puta na našem tržištu: autoparfeme koji mirišu na 5 muških i 5 ženskih najpopularnijih dizajnerskih parfema na svijetu.

Nastavljamo širiti našu paletu proizvoda, stoga uvodimo u našu web trgovinu nakit i dodatke prehrani. Ekskluzivni moderni nakit porijeklom je iz Engleske, odabran po najnovijim svijetskim trendovima. Ponuda sadrži kvalitetne i elegantne ogrlice, narukvice i naušnice, te raznovrsne ukrase za kosu. Dodaci prehrani i dijetetski proizvodi provjerenog su kvaliteta, odobreni od strane EFSA (European Food Safety Authority). Proizvedeni su u Italiji u obliku sirupa, kapsula, tableta flastera i sl. Dodatne informacije o svakom pojedinom proizvodu vidljive su na našoj stranici.

Od 2015. godine radi širolike ponude team Athos parfemi postaje ATHOS GROUP. Cilj nam je vaše zadovoljstvo i povjerenje, te da ugodimo u potpunosti vašim potrebama u budućnosti uvođenjem novih proizvoda za njegu i ljepotu.

Nudimo najbolji omjer cijene i kvaliteta na tržištu!

Uspješno poslovanje želi Vam,
ATHOS GROUP

Newsletter prijava

Moja korpa

Ukupno artikala: (0)
Ukupna cijena: 0,00
Pregledaj korpu

Brzi kontakti

Kontakti

ATHOS d.o.o.

Selačka 1

10000 Zagreb


Hrvatska-EU

Telefon: +385 91 218 97 91
Tel/Fax: +385 1 3861-909

 

 

email: info@athos.eu.com